dimarts, 27 de gener del 2015

Crònica: AE Bellsport 74 - 63 Júnior Masculí 'C' CNB Vilanova

El júnior 3 masculí va perdre el seu primer partit de la fase regular després d’un partit disputat però marcat per un insalvable parcial inicial que els grocs mai van poder remuntar.

El partit va començar malament pels vilanovins, van encaixar un 7-0 en els primers minuts, amb errades defensives i massa nerviosos en atac. Després d’un temps mort van sortir una mica més desperts però l’encert dels rivals era difícil d’aturar i es van veure totalment sobrepassats pels 4 triples rivals en el primer període (29-11).

El segon temps va ser força millor, especialment en atac. Els jugadors entrenats per Vargas i Dario van trobar bones opcions corrent al contraatac i amb un millor encert en els llançaments exteriors però algunes badades defensives no els van permetre retallar tots els punts que necessitaven i s’arribava al descans amb el resultat de 45-31.

A la represa, conscients que el partit era remuntable, els grocs van plantejar una defensa zonal força agressiva per dificultar l’atac rival i intentar córrer al contraatac. Així ho van fer, i poc a poc es van acostar en el marcador fins a situar-se fins a només 4 punts de diferència.

L’últim quart va ser la sentència, els locals van sortir novament endollats i agressius, recuperant pilotes i anotant còmodament. Als del Garraf els va faltar fe en ells mateixos per tornar-se aixecar, quan es van tornar a veure a 10 punts de diferència en el marcador es van desinflar.