dimecres, 13 de maig del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'C' 59 - 51 Creu Alta Sabadell

Temps mort del Júnior Masculí 'C' del Vilanova
Nova victòria del Júnior 3 davant d’un rival directe a la classificació. Els vilanovins van estar concentrats durant tot el partit i només una petita davallada en el tercer període va fer patir als grocs, que van saber reprendre el bon joc i la intensitat per acabar guanyant.

Els del Garraf van sortir molt concentrats en el primer període, la intensitat defensiva va ser força alta per part dels dos conjunts, cosa que va obligar a l’àrbitre a xiular moltes faltes. Els locals van estar més encertats i van poder obtenir un cert avantatge (18-9).

El segon quart va ser més fluix per part dels dos equips a nivell d’anotació. Els jugadors entrenats per Vargas i Dario buscaven bones opcions a través de possessions llargues però no acabaven de trobar l’encert que sí havien tingut a l’inici del partit. Així s’arribava al descans amb un marcador de 26-17.

A la represa els jugadors de Sabadell van sortir molt inspirats i van tornar a pujar la intensitat defensiva, provocant errades en els vilanovins i anotant a plaer diverses cistelles consecutives. Els vilanovins van deixar de jugar amb la pausa que el havia resultat en el primer temps i van perdre moltes pilotes per precipitar-se en accions poc clares i sense trobar superioritats. Gràcies a algunes bones accions dels jugadors interiors i cistelles després de rebot ofensiu van salvar la situació evitant la remuntada (41-40).

En el darrer període va tornar la calma al joc dels grocs i va tornar la intensitat i concentració. Així van poder trobar bones situacions que van finalitzar amb cistella, sumant-hi l’encert en el llançament exterior, amb tres triples, van poder tornar a gaudir d’un avantatge que els va evitar patir en els minuts finals.