dimecres, 29 d’octubre del 2014

Crònica: Júnior Masculí “B” CNB Vilanova 89 – 34 Els Monjos BC

Desprès de la victòria de prestigi a Gelida, el júnior B rebia la visita d’un dels equips cuers, Els Monjos. No pintava gaire bé la cosa. A les baixes de l’Àlex (malalt) i en Martí, s’afegia la possible absència del nostre capità, l’Enric, que retornava d’un viatge transoceànic. Per sort, va poder jugar i també vam tenir l’inestimable ajut d’en Ricard Reguant, clau per l’esdevenir del partit.

Els vilanovins van sortir molt forts. Amb una defensa press tota la pista que feia que els jugadors visitants tinguessin autèntics problemes per passar de mig camp. Després d’una cistella local i d’una reacció de contrarietat d’en Salva, es va arribar a la fi del quart. Estava succeint alguna cosa a la pista que no li era satisfactori. 24-3 va ser el marcador en aquells moments.

Costa descriure el que es va viure al segon quart. Va haver un moment que només havia un equip a la pista i eren els Monjos. Era treure, moviment, combinació, passi llarg i cistella. Per sort, en Salva i en Mingo van demanar temps. Amb l’entrada a escena de l’Enric i d’en Ricard Reguant (va fer uns minuts fantàstics), es va restablir l’ordre i es va arribar a la fi del quart amb un 37-22. Això no treu que els Monjos van ser millors durant el quart (13-19). A corregir. Es va sentir en veu alta, “Carles, no facis falta que en tens 3”. En menys de 10 segons, va caure la 4ª.

La tònica del tercer quart, va ser la mateixa que els darrers minuts del segon. Intensitat defensiva i millora dels percentatges de tirs (fins el segon quart 29%, final partit 41%). L’Aaron es va torçar lleugerament el peu en xocar amb la paret i es va produir un fet curiós. L’Enric no estava a la pista (jet-lag) i durant uns minuts va jugar en Rubén de base. Al poc va tornar el gran capità i amb un triple d’en Roger als darrers segons es va arribar a la fi amb un resultat de 62-30.

El darrer va ser un passeig per els grocs. Recordar una jugada increïble d’en Rubén al pur estil freestyle passant-se la pilota per enrere i a taulell. Brutal. En Dani va caure al terra fruit d’un cop al genoll. Però els Júniors B son forts com roures. Final del partit, 89-36, 5 de 5 victòries, líders i el millor, el bon ambient al equip, la lluita i el bon bàsquet que ens regalen cada partit.

Destacar els tres quart de joc del equip, el partit d’en Carles (serà clau la seva progressió aquesta temporada), els minut d’en Ricard (clau per haver superat als Monjos i del resultat final) i el partit genial del Enric (demostrant que es un líder dins i fora del vestuari).

Proper partit diumenge dia 2 a les 16 a Castelldefels. Avancem. Serà molt dur aquest partit.