dimecres, 11 de març del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'C' 33 – 62 CB Viladecavalls Negre

Derrota contundent del júnior 3 contra un dels equips forts de la competició. El partit no va tenir gaire història, els visitants van passar per sobre dels vilanovins en tots els aspectes del joc.

Ja d’entrada l’equip visitant va fer gala del seu encert en tirs exteriors. Els grocs, tot i estar tous en defensa van fer bons atacs fent circular la pilota i atacant amb decisió cap a cistella, però no van ser suficients per igualar la ratxa dels seus rivals que es van posar per davant en el marcador (10-7).

Poc després de l’inici del segon quart va arribar la davallada. Una pujada de la intensitat defensiva visitant va agafar als grocs desprevinguts i els va fer perdre moltes pilotes, tant en transició com en el joc estàtic, això va propiciar els contraatacs visitants. A més, els grocs no van saber aturar als nois més encertats del Viladecavalls, que convertien en cistella cada pilota que tocaven. Tot plegat es va tancar amb un contundent parcial de 32-17 al descans. El partit no estava perdut però caldria remar de valent.

El tercer període, tot i ser el millor dels del Garraf, tampoc el va servir per reduir diferències. Un excés de faltes, produïdes per un augment de la intensitat defensiva, va portar als jugadors visitants a la línia de tirs lliures en moltes ocasions, i ho van aprofitar per sumar i ampliar l’avantatge.

El tram final del partit va servir per enfonsar del tot els locals, un parcial de 0-8 a l’inici del darrer quart va desmotivar molt als jugadors que no van poder plantar cara als seus rivals.