dimarts, 10 de febrer de 2015

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 69 - 43 CEB Pallejà 'B'

En Salva va tornar a liderar l'equip
El lideratge és el conjunt de capacitats que una persona té per influir en la ment de les persones o en un grup de persones determinat, fent que aquest equip treballi amb entusiasme, encara que la realitat sigui diferent, en l'assoliment de metes i objectius. També s'entén com la capacitat de prendre la iniciativa, gestionar, convocar, promoure, incentivar, motivar i avaluar un grup o equip. El líder del nostre equip es en Salva, acompanyat per el nostre gran Mingo. I els nostres jugadors ho creuen així.

Dissabte va tornar al pavelló i va “veni, vidi, vici”. Després d’uns dies amb un entrenaments “particulars”, a la xerrada inicial al vestidor ja havia avaluat la situació, va donar a la diana amb el que va passar al partit a Santboi que es va perdre no per la àrbitre si no perquè l’actitud del equip i va estar immens a la banqueta junt en Mingo. Fins i tot es va permetre el luxe de fer broma en una jugada, que ell creia que la defensa del Pallejà estava fent un 2/3, en Mingo que estava fent una 3/2. I davant del dubte li va preguntar a un dels jugadors visitants. El nano va riure igual que ho vàrem fer tots. Va ser molt divertit.

Si del partit contra el Martorell del 17 de gener vaig parlar de la tempesta perfecte, aquest partit va ser una tempesta d’estiu. Una calamarsada de 6 minuts al primer quart, 3 del segon i 4 al darrer. Van ser molt puntuals. Però quan plovia i queia pedra ho feia amb molta virulència. I com succeeix als camps, va fer malbé la collita esperada per el Pallejà.

Destacar del partit als nostres tècnics, en especial al nostre gran Salva que sempre estem al seu costat. Al grup sencer del júnior b i al Rubèn Martín del cadet. El paio va semblar que portava tota la temporada amb nosaltres.

Dimecres entrenament supervisat per el nostre líder. Jugadors, toca gaudir-ho.

El proper cap de setmana no hi ha partit. Toquen comparses. A gaudir. Bon Carnaval a tots.

Alguns pares em van preguntar al respecte del programa d’estadístiques que vaig comentar fa unes cròniques. Us adjunto link per si algú està interessat en utilitzar-la. Es gratuïta.

http://www.scorerbox.com/basketball/?id=RcuB0OvobSRb96rI1nGaiAmzAs0tWkFz

Fitxa tècnica
Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 69 - 43 CEB Pallejà 'B'
Vilanova: Ruben Martin (2), Roger Sugranyes (5), Dani Ayllon (10), Martí Carbonell (9), Àlex Beltran (16), Albert Alcalà (4), Aaron Vellarino (3), Carles Bertran (14), Ruben Uceda (4) i Arnau Cots (2).
Altres: Rebots 31, Assistències 16, Robatoris 32, Taps 3, Faltes 21 i Pèrdues 18.
Parcials, 23-9, 37-19 (14-10)// 52-36 (15-17), 69-43 (17-7)
Taula classificatòria

Antoni Beltran


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada