dilluns, 22 de desembre del 2014

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 52 - 37 Mesvial CB Abrera

Victòria dedicada al nostre estimat jugador, Albert Alcalà

O estic molt equivocat o el Júnior B ha donat una passa endavant. Victòria dels vilanovins davant d’un rival que tenia una victòria més què nosaltres (8-3). Una nova pressió d’inici treballada aquesta setmana. Dos tirs lliures de l’Àlex i una cistella de 2 de l’Arnau (bon partit), van posar un 0-4 i temps visitant a manca de 6 minuts de la conclusió del quart. Aquest va donar empenta als abrerencs, però els vilanovins a base de tirs lliures per faltes sofertes, anaven tirant el partit endavant. Dos triples visitants van posar un 11-12 al marcador a la fi. Tocava posar-se el mono de feina. El partit costaria tirar endavant.

Ells continuaven pressionant a tota la pista. Arribar al mig del camp era un petit miracle. I van sortir a escena varis actors. Per una part, l’Àlex que amb una gran tècnica individual feia petits miracles per arribar al mig del camp (va anotar 8 punts però va saber ajudar al equip amb altres facetes del joc com per exemple 9 recuperacions). Un àrbitre que va xiular bé el matx (la millor noticia del partit, faltes 20-26) i a la grada, dues dones i un home. La meva filla practica equitació. De quan en quan, a algunes competicions, ens trobem per aquelles hípiques de Catalunya a en Pedro Garcia Aguado de “hermano mayor” que una de les seves filles hi practica. Li penso parlar d’aquests sers doncs segur que trencarà el share del seu programa i potser també pot guanyar algun ondas. Que desagradables. Protestant sense parar i insultant als jugadors vilanovins. El partit s’estava endurint i potser els visitants s’estaven contagiant del ambient. Va sortir en Carles i noi, el bàsquet es un esport on dominen els alts. Es va fer l’amo de la pintura i va demostrar que ha après de partits anteriors. No es va carregar de personals i varem poder gaudir del seu joc tot el partit. En Salva i en Mingo estaven jugant un partit de laboratori (vaja tàndem fan els dos). Marcant jugades i els “tempus” del partit. I l’equip anava cobrant els seus rèdits, obtenint els seus beneficis. 29-17. Mitja part. Els jugadors s’estaven fent grans.

I contra la violència física i verbal, l’educació i la ma. L’Enric va cometre una falta personal. Immediatament va anar a demanar disculpes i a donar la ma, que el jugador abrerenc va acceptar immediatament. Doncs a la grada la dona en qüestió cridant, “lo ha hecho expresamente” davant la vergonya dels assistents. Una mateixa jugada similar d’en Ruben que es van quedar enganxats de les cames i els dos rient. L’àrbitre em va venir a preguntar que qui eren aquestes persones. Li vaig dir que si haguessin estat vilanovines ja els hi hauria anat a dir però que mai ho farien. Però continuem amb el partit. La gran qualitat vilanovina es va imposar a la força del Abrera. Destacar una jugada “made in Ruben”, que va fer la finta de la finta abans d’aconseguir una cistella de traca. I 45-26, fi del tercer quart.

El darrer quart van ser els minuts de la brossa. Encara que en Salva anava avisant que els partits contra el Prat, el Castelldefels i Ribes es van perdre en els mateixos minuts. Destacar una jugada màgica de l’Àlex que amb dues fintes, va fer que mig equip del Abrera i algun pare a la grada i a la banqueta, giréssim el cap amb les mans al cap. Final del partit i 52-37. Victòria dedicada al nostre estimat Albert, que no va poder assistir al partit i què l’esperem aviat per fer les fotos oficials del equip de la temporada 2014-15.

MVP del partit a en Carles amb 12 punts, de dos 5/8 (62.5), tirs lliures 2/7 (28.5), rebots ofensius 8, rebots defensius 7 (15), 3 robatoris, taps 1 i 2 faltes personals (una fantàstica noticia). Gran partit del Roger que segueix a un nivell increïble. I gran partit de tot l’equip en especial de l’Aaron, en Martí i en Dani (algun dia li haurem de posar un aparell d’aquells que mesura la feina que fa durant el partit. Quin crack).

I en aquests dies que alguns no creiem, poden passar coses tant màgiques com que la bonica noia de la taula es deixi la seva tarja de punts del dechatlon. I qui sap si un guapo i preciós príncep blau vinculat staff tècnic del júnior B la pugui trobar i potser donar en persona. Ens veiem el proper diumenge 28 al dinar del club. Bones festes a tot l’equip, pares, jugadors i tècnics, tots els pares i jugadors de tots els equips i a tots els components del club. Gràcies per el vostre esforç i per tot el que feu per l’educació i formació dels nanos. Que els hi serà de gran ajut en els propers anys. Bon any 2015.

Missatge en clau. JM14? Ens donaria molta Moral, no creus Salva?