dimarts, 14 d’abril del 2015

Crònica: CB Cubelles 60 - 36 Júnior Masculí 'C' CNB Vilanova

El derbi del Garraf al nou pavelló de Cubelles es va saldar amb una nova derrota del Júnior 3, que passa per una mala ratxa. Els locals van estar molt intensos en defensa i encertats des de la línia de 6,25m i van resoldre el partit abans de l’últim període.

El matx ja va començar amb un parcial de 9-2 a favor dels locals, amb un triple anotat en el primer intent. Els grocs van intentar reaccionar i haguessin igualat el marcador si no fos pel seu 0 de 4 en tirs lliures en el primer quart i una gran quantitat de situacions de superioritat en transició ofensiva desaprofitades (13-8).

El segon quart va seguir la tònica del primer amb un Cubelles intens i agressiu en defensa i els vilanovins sense gaire encert en les decisions i els llançaments. Moltes pilotes perdudes van facilitar les transicions dels locals que van marxar en el marcador abans del descans (35-16).

Al tornar dels vestidors el partit, que ja estava prou decantat, es va acabar de trencar. Els cubellencs van anotar quatre triples consecutius i els grocs van trigar 6 minuts en aconseguir la primera cistella de la segona meitat (51-19).

Amb el derbi resolt, els grocs es van animar una mica i van aconseguir trencar amb la dinàmica de tanteigs baixos d’aquest partit, anotant fins a 17 punts en l’últim període. Els 7 punts d’en Joan en aquest quart van servir per maquillar un marcador que hagués pogut ser escandalós i que no representa la diferència real de nivell entre els dos equips.