dilluns, 13 d’abril del 2015

Crònica: Joventut Sant Vicenç 31 – 100 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova

Inoblidable temporada la que estem vivint els pares, jugadors i tècnics del Júnior 'B' del club nou bàsquet Vilanova

Partit plàcid el jugat diumenge al bonic pavelló de Sant Vicenç dels Horts, davant un equip molt fluix i que no ha guanyat cap partit durant tota la temporada. Això si. Al partit d’anada eren 7 i ahir ho tornaven a ser. Té el seu mèrit no haver deixat la competició i continuar jugant partits, entrenaments (suposo) i desplaçaments.

En Salva i en Mingo van aconseguir que l’equip mantingués el to durant els 40 minuts. Es molt meritori i pot servir per el partit de la setmana vinent davant el Ribes. La diferència era abismal. Els locals, un equip amb 3-4 jugadors molt grans. Un d’ells estava com un llum. He mirat la crònica del partit d’anada i també va donar la nota. Em va agradar el seu número 18. Un noi menut i prim. Però intel·ligent. 10 punts al partit, 8 al darrer quart. I un parell de cistelles amb molta classe.

MVP del partit el nostre Albert Alcalà amb 15 punts i moments de gran tècnica individual per superar contraris. Destacar també la gran feina de l’Arnau com sempre, assaonat amb un gran encert en el tir, el millor de la temporada. I també a un jugador que em té el cor robat. El nostre capità, l'Enric. El més llest de la classe. El millor capità que es pot tenir. Un luxe per el júnior b. Un gran.

Una mala noticia. Lesió del nostre Aaron Vellarino que provablement no tornarà a jugar aquesta temporada. Una pena. Trobarem a faltar els seus punts als partits que resten. Ahir, com un campió, allà estava a la banqueta. Com si fos el productor del Tallboys/junior b.

Proper partit diumenge a les 17:45 al pavelló davant el Ribes, quart classificat. El júnior tercer amb una victòria de marge. Un savi va dir ahir que serà un +40 per els vilanovins. I sempre encerta. Jo dels pares del club, jugadors i amants del bàsquet, no m’ho perdria.