dimarts, 21 d’abril del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 50 – 59 Bàsquet Ribes

Derrota del júnior b diumenge al pavelló davant el Ribes. Un bon equip però inferior als vilanovins. Demostrat als partits de l’anada i tornada. Setmana complicada als entrenaments. El partit es va jugar com els antics vinils. Els tres quarts a 33 revolucions p.m. Al començament l‘equip havia oblidat les jugades assajades durant la setmana. O no?. Potser era un problema d’actitud?... o d’estat?. El nostre cadet preferit, en Manel, si que arribava a les defenses. La resta transitava per la pista sense esma. Aquesta posada en escena va provocar desencís i sorpresa. Alguna sortida de to d’alguns jugadors envers als entrenadors. També potser ens vam creure que som els Golden. I que amb poca cosa fèiem. Si a tot li afegim uns percentatges paupèrrims de tir, un àrbitre que al segon i tercer quart va desconnectar (passotisme?) i un parcial de 7-26 al segon quart, el partit es presentava impossible. 14-34 i mitja part. Feia mal al cor.

Al tercer quart l‘equip va semblar que es recuperava el to però el seu número 8 ens va fer mal. Sempre trencava per l‘esquerra. Però encara que algú ho anava dient, ningú menys en Roger el va poder aturar. 24-49, fi del tercer quart i cap esperança. Panorama molt negre.

I va arribar el moment quan el júnior b la tempesta en “quasi” perfecte en aquest cas. En Salva ho va treure tot. L‘equip es va posar a 45 revolucions. És va defensar, crear i l‘equip va a tornar a ser solidari. I nois, quan conflueix tot i junts, com he dit varis cops, el júnior b fa molt de goig. Ningú juga com nosaltres. Es va començar a anotar. Temps del Salva a 3 minuts del final amb un 43-54. Els va rebre a la banqueta a crit de "ja us val" (suavitzat doncs ho poden llegir menors). En aquests darrers tres minuts el júnior és va menjar al Ribes. Fins la 5ª falta xiulada (justeta) al Roger (mira per on, l’àrbitre es va tornar a connectar en els moments més decisius). No és va estar a temps de remuntar el partit. Resultat final, 50-59. Darrer parcial de 26-10 què podia haver estat de 45-10 amb una mica d‘encert. I dic una mica.

El que es va viure diumenge va ser com quan la núvia (o el nuvi) t’enganya. La paraula es decepció. Quan esperes que tots els nanos estiguin preparats per donar-ho tot i no es així. Tots sumen si estem junts. Només van aparèixer al darrer quart. No importava el resultat. No era qüestió d’un temps mort. Era que ens havíem fallat. I donava igual el resultat final. De les coses dolentes se’n aprèn. Aquest partit no pot fer oblidar el tros de temporada que estem vivint. Queden pocs partits i del que es tracta es de gaudir-los. I viure una bona cloenda.

Proper partit a Abrera dissabte a les 11:45. Un equip dur. Recordeu? Bon partit per gaudir i recuperar sensacions. Ah, per cert, us hi comentat que continuem tercers a la classificació? ☺ Força júnior B. Equip!!