dilluns, 27 d’abril del 2015

Crònica: Mesvial CB Abrera 48 – 60 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova

Bon i difícil partit el jugat dissabte a Abrera per part del junior b del Club Nou Bàsquet Vilanova. Els locals un equip de 12 jugadors i què jugaven dur. El júnior, a les baixes conegudes de l’Aaron i en Dani, s‘afegia que estava tocat el nostre gran capità, l‘Enric, amb mal d‘esquena. No va poder jugar gaire estona. Això si, minuts d’or del nostre 9.

Els nostres tecnics supervisant l'escalfament del júnior B
D‘inici una circumstància nova que no ens havíem trobat aquesta temporada. L‘àrbitre xiulava les faltes que feien els locals amb la seva pressió a tota la pista !! (25 per 17 del júnior b al final del partit). Això va fer que l‘equip anés ràpid a la línia de tir lliure (final del partit 19/29, 65,5%, el millor percentatge de la temporada).

El matx va anar a batzegades. Desprès d’una bona sortida dels visitants (2-7 a 6 minuts de la fi del quart), va arribar una bona ratxa del Abrera (13-7 a 3 minuts). El seu número 15 ens va fer mal. Però la banqueta va reaccionar bé i es va arribar a la fi del quart 14-18.

El segon quart va ser de molta igualtat. Feien 4 punts els vilanovins i després 4 l’Abrera. Gran triple de l’Enric i bona feina del Carles, que no s’estava carregant de personals, per alegria i joia dels pares a la grada.

Al tercer quart l’àrbitre va xiular una tècnica al nostre Salva. A partir d‘aleshores el seu criteri va canviar i va començar a xiular diferent com per exemple una intencionada a l’Àlex inexplicable o deixar de xiular una falta rebuda per en Carles que va acabar amb tot el seu cos al terra. Increïble. Igualtat màxima. 14-14 parcial del quart i resultat 38-42 (es mantenien els 4 punts d’avantatge del primer quart).

Per sort al darrer quart els vilanovins van imposar la seva millor tècnica individual, van tancar el quart amb un 10-18 i el partit amb un 48-60. Amb un Carles insultant, dominant la pintura tant en atac com en defensa i fent-se gran, molt gran i amb uns bons percentatges de tir.

MVP en Carles amb 21 punts 6/9 (66.60%) de 2, 9/15 (60.0%) de tirs lliures, 12 rebots ofensius, 7 rebots defensius per un total de 19, 1 assistència, 5 recuperacions, 1 robatori, 3 faltes i cap pèrdua.

Ara la situació es aquesta. Proper partit dissabte davant el Castellbisbal a casa a les 12:30. Anem encara tercers però empatats a punts amb el Ribes i el Martorell (amb un partit menys). Si guanyem ens jugarem la plaça al darrer partit a Martorell. I el darrer partit serà a casa amb l’Esquitx Sant Sadurní. Val la pena fer un esforç per tornar a jugar un partit d aquestes característiques. A més estic segur que guanyarem dissabte doncs en Martí Carbonell, el nostre 8, em deu un partit gran. I el farà dissabte. I el dilluns us explicaré com serà l’MVP encantat.