dilluns, 4 de maig del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 63 – 56 CB Castellbisbal

En Mingo donant indicacions al Junior B en un dur partit
Dur partit el jugat dissabte al pavelló davant un equip alt i llarg (12 jugadors). En Mingo de director d’orquestra. Els nostres recordaven el partit d‘anada i sabien el que ens trobarien. Lluny d això, l‘equip va sortir molt fort i en poc es va posar 9-0 a manca de 4 minuts de la fi. Semblava que seria un passeig. Però no. L’equip visitant va anar endurint el seu joc i va començar a anotar. I com sempre ens passa, si no “tanques” els partits, el Castellbisbal es va apuntar a la festa. 15-13, fi del quart i les espases en alt.

En Mingo va ordenar zona. I va resultar efectiva. Un parcial de 15-0 entre els minuts 3 al 9 va decantar el quart per els vilanovins amb triples inclosos d’en Dani i de l‘Enric. Dues cistelles del seu número 8 van deixar el quart en un 32-24 (17-11). Clau per l’esdevenir del partit.

Fuetada del júnior a la sortida i parcial de 6-0 (38-24) liderats per el nostre 10. Reacció visitant 38-29. El joc s’anava endurint. Havien passat per la banqueta en Roger amb un esquinç per una puntada de peu, l’Àlex amb una mà marcada a la cama per un cop que va rebre que va provocar les protestes d’en Mingo, en Carles mòlt a pals i la joia de la pedrera Vilanovina, en Manel, li havien repartit de valent. L àrbitre que va respondre que no ho veia i segur que era cert, doncs amb un sols en pista es difícil. Però es mala sort. En Martí trasbalsat per les provocacions que rebia. En fi. Parlem de bàsquet que per això el nostre club demana les cròniques i es el que interessa. Parcial final de 0-9 i fi del quart 46-39. No estàvem aturant als seus 8 i 9 (en Mingo va dir varis cops que els estàvem fent internacionals). I els visitants continuaven vius.

El darrer quart va ser jugat de poder a poder. El júnior en tot moment va deixar-ho tot a la pista. Tots van sumar. I com sempre, quan l equip tenia dificultats, allà estava el nostre capi amb uns punts que eren com aigua en un desert. Potser l’única errada va ser que no vàrem tancar bé la pintura. I van anotar vàries cistelles sota el cercle. I no serà perquè en Mingo no avisés. 63-56 (17-17), resultat final i bona victòria. De raça del júnior b.

Òbviament i com passa sempre als equips que no juguen a bàsquet, els “Castellbisbal Pistons” va acabar protestant i cridant. Van encerclar al àrbitre demanant explicacions. La vida.

MVP del partit l’Àlex amb 16 punts, 1/4 de 2 amb un percentatge del 25.0% 1/4 de 3 (25.0% ) 11/15 (73,33%), 1 rebot ofensiu, 1 rebot defensiu per un total de 2, 8 assistències, 2 recuperacions, 1 tap, 1 falta personal i 1 pèrdua. Una progressió des de principi de temporada brutal. Destacar també la feina de tot l’equip i en especial del nostre capità l’Enric (vital en moments que patíem) i d’en Roger que amb el peu lesionat, va tornar a sortir i ho va donar tot en benefici del equip. Posant en perill la seva integritat física. Una lliga increïble la que està fent. Esperem pugui estar a Martorell.

Proper partit diumenge al pavelló de Martorell a les 17:30. Si mireu la classificació que annexa en Pau, veureu que van perdre tant el Ribes com el Martorell. Tenim una oportunitat única per acabar aquesta lliga en tercera posició. Una temporada que no oblidarem doncs per tots els nanos ha estat increïble. I els marcarà tant a nivell personal com esportiu a la seva vida.