dimarts, 20 de gener del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova 83 - 47 AE Sant Andreu Natzaret

El júnior A del CN Bàsquet Vilanova s'enfrontava dissabte a un equip de la part mitja-alta de la taula classificatòria per tancar la primera volta. Mirant la classificació dels dos equips es preveia un partit igualat. Per no va ser així ni de bon tros.

Un primer quart impecable en atac dels vilanovins (30 punts) va deixar ben clar als visitants que disputar-li la victòria als de la capital del Garraf seria missió impossible. Només els desajustos defensius dels locals van fer que les diferències en acabar el primer quart no fossin definitives. (30 a 18).

Al segon quart tornava la intensitat defensiva a la que ens tenen acostumats els grocs deixant als de Badalona en només 7 punts. No en va són el millor equip defensiu de la categoria. A la mitja part, 45 a 25 i el partit gairebé sentenciat.

I, com acostuma a passar en aquests partits, 3 quart on l'equip creu que ja ha fet la feina que havia de fer. Parcial de 13 a 19 pels visitants i petit toc d'atenció que els grocs van saber interpretar a la perfecció. Un 25 a 3 al darrer quart permetia que els vilanovins marxessin a casa amb la sensació, totalment merescuda, d'haver fet una bona feina.

Dissabte que ve, inici de segona volta contra el líder de la categoria. Arriba el moment de demostrar tot el que hem millorat respecte l'inici de temporada.