dilluns, 19 de gener del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'C' 45 - 38 Aigües del Prat 'B'

Victòria del Júnior 3 masculí en el primer partit de la segona fase contra un rival conegut, ja que també havien coincidit en la fase prèvia. Els vilanovins van haver de suar per superar el seu rival que va plantejar una defensa zonal durant els 40 minuts.

El matx va començar bé pels grocs, que van aconseguir anotar algunes cistelles fàcils després de rebot ofensiu i finalitzant algun contraatac però tot i mostrar-se superiors en el primer quart no van poder distanciar-se gaire en el marcador (14-8).

El segon quart va ser força dolent, els jugadors entrenats per Vargas i Dario van deixar de córrer al contraatac i la zona rival els va donar moltes dificultats. A més van fallar moltes cistelles que pràcticament es donaven per fetes però semblava que la pilota no volia entrar. Amb un parcial molt fluix s’arribava al descans amb la diferència de només un punt en el marcador (16-15).

La segona part va seguir una tònica semblant a la primera, amb els pratencs enrocats en la defensa zonal i els vilanovins intentant córrer per buscar situacions de superioritat numèrica que els van donar cert avantatge en el marcador al final del tercer quart (28-23).

En l’últim període es va trencar el partit, els jugadors del CB Prat, que encara confiaven en aconseguir la remuntada, hi van posar moltes ganes. Això va provocar que hi hagués moments de tensió i contactes durs en ambdues zones. Els grocs no van afluixar i van saber assegurar-se la victòria.