dilluns, 11 de maig del 2015

Crònica: CB Martorell 60 – 46 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova

Aquests 7 herois van estar a punt de donar la sorpresa a Martorell

Esports col·lectius. Considerem aquelles activitats en les quals hi participa un grup de persones amb uns objectius comuns.

Potser l’equip va sortir pensant que no havia res a fer (7 jugadors contra 12). Calor intensa al pavelló martorellenc... Al primer quart ens van donar una bona tundra. 25-8. Estàvem desconeguts. Ui.

Però com el júnior b te uns pebrots grans, si tu m has deixat a 8 punts al primer quart, jo et deixo a 8 al segon. Gran aportació de la banqueta i com sempre els nostres tècnics van estar excels. Només el poc encert en algunes jugades va impedir reduir la diferència. 8-12 de parcial i 33-20 a la fi del quart.

A la mitja part possiblement es va viure un dels moments més bonics de la temporada (veure foto) i no va passar desapercebut per els nostres tècnics i pares. L’equip es va reunir a l’ampolla. Van parlar i entre tots es van conjurar per anar a per el partit. Després, la roda d’escalfament va ser sublim. Entrava tot ja fos sota cistella com de llarga distància. Tercer quart i triple del Martí a 6 minuts de la finalització que va posar un 38-28 al lluminós. Els locals van poder neutralitzar la reacció a base de triples. Però el junior ho va fer molt bé. 48-34.

El darrer quart va ser jugat per part del club Vilanoví a un gran nivell com ha estat fent durant tota la temporada. Dos triples del nostre 10 i dos punts del gran Roger, van posar a 6 minuts de la fi del partit un 53-45 al marcador. Però tot i l’esforç, els tirs lliures fallats i el baix encert en el tir, no es va poder eixugar la diferencia del primer quart -17. I el partit va acabar amb el resultat de 60-46 (-14).

Final del partit, derrota i possiblement perdrem la tercera plaça en benefici del Martorell. Un digne rival.

Malament per l àrbitre i la taula. En cap cas vàrem perdre per ells. Però el primer va xiular una sola intencionada. I a banda de que si ho era o no, els locals i degut a la importància del enfrontament, van repartir de valent. No els hi va xiular cap. I una cosa lletja. Quan en Carles anava a tirar tirs lliures, no li donava la pilota a la mà, ja fos picada o directe. Li donava baixa que en Carles es tenia que ajupir a agafar-la. Innecessari. Son nanos encara. Òbviament es va encarar amb en Salva en una acció i va ser protagonista no necessari del partit. Tampoc la taula, amb persones veteranes i que em de donar exemple als més joves. En fi.

Destacar dels locals al seu número 33. Ja el vaig mencionar a la crònica del partit d anada amb les aquestes paraules: “Amb el número 33 que ens va fer un vestit. No el podíem aturar.”. 26 punts amb 5 triples. I com els bons. Aquest noi ni pegava, ni protestava ni feia joc brut. Només jugava. El millor jugador que ens hem trobat aquesta temporada. I el 12ª millor jugador de la lliga (darrera dels nostres 10+Manel, es clar) ☺.

Els MVP del partit van ser els set jugadors que van estar ahir al pavelló. Roger Sugranyes (13), Dani Ayllon (2), Martí Carbonell (5), Manel Olmos (1), Àlex Beltran (6), Albert Alcalà (2) i Carles Bertran (17). Donant la cara i que cap a la meitat del darrer quart van posar la por als locals i als pares. I es que aquest equip és molt gran. Braus nois.

A la fi del matx abraçada sincera d’en Salva amb tots els jugadors i molta emoció del nostre entrenador que va donar per conclosa la temporada. Inoblidable.

Proper i darrer partit dissabte 12:30 al pavelló davant l Esquitx. Serà un partit difícil doncs encara que sempre hem guanyat, ha estat amb molt d esforç.