dilluns, 11 de maig del 2015

Crònica: AE Sant Andreu Natzaret-Blau 61 - 92 Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova

Després de mesos de competició el Vilanova tancava la temporada a la capital del bàsquet a Catalunya: Badalona; i ho feia en un escenari ideal: el Pavelló dels Països Catalans on anys enrere havia jugat partits d'ACB el Joventut.

Amb una consigna ben definida, divertir-se, els jugadors d'Àdam Bòria van saltar a la pista proposant una zona defensiva que va sorprendre al seu rival i que donava als grocs l'opció de córrer al contraatac (0-6). Amb aquesta dinàmica els vilanovins van aconseguir un avantatge de 19 punts (15-29) a la meitat del segon quart que es va veure trencat per l'efectivitat des de més enllà de 6,25 dels exteriors del Sant Andreu Natzaret (35-33).

Toc d'atenció, descans pel mig i reacció fulminant. Parcial de 7-35 que va deixar el matx vist per sentència (42-68) a falta de més de 10 minuts per acabar la darrera jornada de lliga. Bon final de temporada amb sensacions positives, veient una clara progressió.