dimecres, 17 de desembre del 2014

Crònica: Júnior Masculí 'C' 72 - 60 CB Prat-Aigües del Prat 'B'

Gran partit en bloc del júnior 3 masculí en la victòria contra el CB Prat on tots els jugadors van poder sumar i tenir minuts en el xoc més decisiu d’aquest final de la fase prèvia. Els grocs es jugaven mantenir la segona posició en la taula a falta de l’últim enfrontament d’aquesta fase i no van fallar.

Els vilanovins van començar concentrats i encertats de cara a cistella, després d’un intercanvi de cistelles inicial van tancar millor el rebot i impedint els contraatacs rivals van poder escapar-se en el marcador. Els pratencs van provar de tallar aquesta ratxa anotadora dels locals amb una defensa zonal, però els jugadors entrenats per Dario i Vargas que havien estat practicant l’atac contra aquest tipus de defensa que tant de mal els va fer al Prat van saber com atacar-la tancant el primer quart amb un 20-11.

El segon període va resultar en una lleugera baixada d’intensitat dels del Garraf, permetent cistelles fàcils tant en atac estàtic com en contraatac. L’encert en el tir exterior i bones accions dels jugadors interiors amb un destacat Víctor Rodríguez van permetre salvar el quart i mantenir l’avantatge abans del descans (31-38).

La segona part va seguir un guió semblant a la primera. Un bon tercer quart va permetre als vilanovins augmentar la seva renta de punts tancant el quart amb el marcador en 56-42. Tot i així no van voler relaxar-se, ja que en el partit d’anada en aquest punt guanyaven de 10 punts de diferència i van acabar perdent el partit. No va ser així aquest cop, ja que els locals van mantenir la concentració i la intensitat.

Donada la baixa del Roger, l'equip va agraïr l'ajuda als dos jugadors del cadet, Guillaume i Arif, que van permetre donar descans i mantenir un bon nivell d'intensitat durant tot el partit.