dilluns, 1 de desembre de 2014

Crònica: Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova 77 - 69 Bàsquet Neus 'A'


El Júnior 'A' del club segueix en la bona dinàmica mostrada en les darreres jornades. Els grocs han trobat el seu estil i són un equip amb personalitat. Intensitat defensiva, solidaritat, ràpides transicions ofensives i confiança en l'atac estàtic han dut l'equip a un nivell de joc espectacular.

En aquesta ocasió, rebien a un dels equips de la part alta de la classificació. Un equip amb 3 jugadors entre els millors de la categoria, segurament. No obstant, quan els vilanovins donen tot el que tenen és molt i molt complicat que algú s'emporti els 2 punts del Pavelló del Garraf.

L'inici del partit va ser un intercanvi de cops entre ambdós equips. Cadascú mostrava les seves cartes. A partir d'aquí, els grocs van intentar, i van aconseguir, minimitzar la qualitat dels jugadors rivals més importants. Diferències de 8-10 punts durant gairebé tot el partit. Probablement, el partit més complet dels grocs.

Destacar i agrair la feina de l'Àlex Beltran i el Roger Sugranyes que van sumar com un més de la plantilla.

Ara, una merescudíssim cap de setmana de descans i a pensar en el proper rival.

Fitxa tècnica
Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova 77 - 69 Bàsquet Neus 'A'
Vilanova: Sugranyes, Ori (12), Ricard (5), Jan (2), Arnau (4), Marcel, Àlex (2), Dani (12), Genís (24), David (5), Aleix (4), Xavi (10).
Àdam Bòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada