diumenge, 30 de novembre de 2014

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 98 - 30 Joventut Sant Vicenç

Banqueta del Júnior 'B' del Vilanova o d'un equip de la NBA? Quines sabatilles!
Encara amb la jugada a la retina del partit que acabàvem de jugar l’Àlex i en Roger (que havien vinculat) del jugador del júnior A, el 17, en David Pérez, que recuperant una pilota impossible (ningú va pensar que la pogués salvar), amb un gran esforç físic i una gran intel·ligència, no només ho va aconseguir, si no que va fer una passada a un company que va acabar la jugada en cistella per l’equip, començava el partit del júnior B. Endavant el darrer classificat de la lliga, el Joventut Sant Vicenç. Van oferir un partit decebedor per els locals degut a la gran diferència de nivell dels equips. Afegir que els visitants eren només sis jugadors. També que un d’ells tenia la mà embenada i només podia botar amb una d’elles (feia dobles cada vegada). Però amb les idees molt clares. Van oferir un joc de sènior amb tres jugadors alts (dos amb una barba que ni Jesucrist) i amb molt de pes. Van sortir a repartir a tort i dret. L’Àlex i l’Arnau van rebre dues espitjades en ple salt que van acabar amb l’impacta brutal dels seus cossos al parquet. L’àrbitre (el mateix dels dies de Sant Boi i Castelldefels) no els hi xiulava cap falta (es cert que, com deia abans, eren sis, però tot té un límit), ni es movia a la pista (xiulava d’oïda). I de tant en tant en algun bloqueig indirecte assenyalava falta (als vilanovins, es clar). No tenim gaire sort aquesta temporada. Resultats primer quart 22-6 i 47-14 i mitja part.

En Salva va intentar incentivar l’equip amb varis temps morts però era molt difícil. Li van ensenyar una tècnica al número 24 (no va sortir a jugar, va sortir a repartir cops durant tot el partit) i es va arribar amb un 79-19 a la fi del tercer quart. Res a explicar al darrer i final del partit amb un 98-30. I com va dir en Pep Guardiola, “si recollíem la pista ben d’hora ben d’hora, no teníem que recollir la catifa del pavelló”. I dono fe que l’equip es va afanyar a fer-ho.

Una anècdota que es va produir durant el parit. El número 24 va començar a insultar a un dels nostres intentant que perdés els papers. En Salva li va dir que no fes ni cas. I el jugador li va dir “cas de què?”. Esperem que estigui més atent si en comptes de ser un 24 barbut, li diu alguna cosa alguna xicota d’aquelles de bandera. Si no pot perdre bones oportunitats “de negoci”.

Destacar el partit d’en Ruben, la millora sobretot en anotació de l’Albert, la lluita i participació del Aaron i el tros del partit de l’Arnau (MVP) amb uns números genials, 14 punts, 6/7 de 2 (87,5%), 2/2 de tirs lliures (100%), 1 rebot defensiu, 3 ofensius, 1 assistència i 3 robatoris.

La propera setmana no juguem. Es farà llarg fins el proper partit.

Fitxa tècnica
Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 98 - 30 Joventut Sant Vicenç
Vilanova: Roger Sugranyes (8), Dani Ayllon (13), Martí Carbonell (4), Enric García (2), Àlex Beltran (12), Albert Alcalà (8), Aaron Vellarino (8), Carles Bertran (18), Rubén Uceda (11) i Arnau Cots (14).
Altres. Rebots 40, Assistències 19, Robatoris/recuperacions 37, Taps 7, Faltes 12 i Pèrdues 12.
Parcials, 22-6, 47-14 (25-8)//79-19 (32-5), 98-30 (19-11)
Taula classificatòria
ANTONI BELTRANCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada