dimecres, 5 de novembre del 2014

Crònica: Lestonnac 'A' 55 - 43 Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova

Partit fàcil de resumir. Set primers minuts del partit amb poca intensitat, zero concentració i poques ganes de treballar. En la línia dels darrers partits. Conseqüència: parcial de 16 a 3 en contra.

A partir d'aquí, bona reacció de l'equip, aixecant el cap i baixant el cul per defensar al màxim. A accions dolentes, conseqüències dolentes i a actituds bones, conseqüències bones. Durant aquests 33 minuts, sense fer res de l'altre món i sense estar gaire encertat en atac, + 3 pels grocs en una pista complicada i davant d'un rival de la part d'adalt de la classificació.

Fent un simil culinari, el nostre equip és com un pastís cuinat a foc lent. Tenim ingredients de qualitat, hem passat uns mesos fent la mescla i fa un parell de setmanes que ja el tenim al forn. El pastís comença a tenir bona pinta. Potser encara no està per menjar (ho sabrem aquest dissabte a les 10:45 al pavelló del Garraf) però no trigarà gaire en estar a punt per a que tots/es el podem gaudir.