diumenge, 30 de novembre del 2014

Crònica: Infantil Masculí CNB Vilanova 22 - 73 Casal Vilafranca

Tot i la diferència que mostra el resultat final, el partit entre l'Infantil Masculí del Vilanova i el de la SE Casal Vilafranca va estar marcat per la igualtat fins al quart període (17-25). Arribats al descans, els grocs no van poder aguantar l'alt ritme proposat pels penedesencs i el marcador va anar eixamplant-se amb el pas dels minuts.

Les males accions del Vilanova del cinquè quart en endavant, en atac i també en defensa, van anar succeint-se donant ales al Vilafranca i creant una diferència cada cop major en l'electrònic.

Mal partit dels jugadors de l'Infantil Masculí davant un rival que va plantejar un ritme més elevat durant els 40 minuts de joc. La seva defensa, molt agressiva, va provocar males decisions ofensives dels grocs i una pèrdua excessiva de pilotes.

El cos tècnic valora el partit com un dels més fluixets de l’equip per la poca agressivitat i activitat demostrada a pista. La setmana vinent els Club Nou Bàsquet Vilanova torna a jugar a casa contra l’Esparraguera.