dilluns, 24 de novembre del 2014

Crònica: Bàsquet Sitges 'B' 72 - 60 Cadet Masculí CNB Vilanova-BTC Guardian

El cadet masculí tornava a enfrontar-se al Sitges després de perdre de 4 a la primera volta. L’equip va demostrar un gran canvi d’actitud en referencia a la seva concentració i implicació a la pista contra l’Hospitalet. Tot feia preveure una victòria groga a la Pins Vens, però va resultar ser tot el contrari.

Al primer quart el Sitges va sortir més actiu i concentrat, realitzant una bona circulació de pilota i escollint les millors opcions. El Cadet Masculí del Club Nou Bàsquet Vilanova va tenir moments de qualitat, però molt breus, cosa que els va fer salvar el parcial (12-12).

Durant els següents 10 minuts la dinàmica no va canviar: poca concentració, la circulació de bola no era la correcta i el bloqueig de rebot en alguns moments va ser inexistent. Tot i així, el parcial es va mantenir igualat (18-16), arribant a la mitja part amb un marcador de 30-28.

Després del descans el CNB Vilanova va començar a espavilar-se amb una defensa més activa i una bona selecció en l’atac que va permetre un parcial contundent a favor (10-24). Però tot i aquest canvi, els grocs seguien patint moments de desconnexió.

Finalment l’últim quart va iniciar-se amb un bona dinàmica però va ser momentània. Els vilanovins van començar a córrer quan en els últims moments havia de conservar la calma, ja que portava una diferència d’uns 12 punts. La pressió del rival, la falta de concentració i els nervis van afavorir l’equip local deixant un parcial de 32-8.