dilluns, 12 de gener del 2015

Crònica: CB Castellbisbal Groc 49 - 51 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova

Partit ple de contrastos a Castellbisbal. Amb les absències del nostre entrenador en Salva i l’Albert. Pavelló molt apanyat, amb terra blau que botava molt bé. Uns cercles o comprats de rebaixes o dels xinesos. I el pitjor. Fred, molt de fred.

Els vilanovins van sortir a la pista congelats. Es veia a la roda d’escalfament. Aquest període nadalenc ha tallat el ritme del equip. I com deia, la temperatura ambient no col·laborava. Per sort i encara que estiguessin acostumats, aquestes inclemències i l’aturada d’aquests dies també va afectar als locals. Hi havia jugadors que només els hi faltava posar-se una escafandre.

El resultat final del primer quart va ser enganyós. Al minut 5 el tanteig era de 10-2. No entrava res. El joc no fluïa. Com la qualitat del Júnior es immensa, es va aconseguir “arreglar” el marcador. Gràcies a un triple immens del nostre capità l’Enric, es va arribar amb un interesant 13-9. Un mal menor per el joc ofert. Els nostres jugadors estaven desconeguts.

El segon quart va anar una mica millor. Van ser importants els minuts de l’Aaron que va anotar 7 punts. La millor noticia es que semblava que el Júnior havia arribat a Castellbisbal. I per poc que millorés podria treure endavant el partit. Una cistella anul·lada a l’Alex, per que un jugador local va tocar el taulell quan va llençar, que d’inici l’àrbitre va donar com a bona però després va dir que no i una recuperació del nostre 10 amb un intent de cistella al darrer segon que es va sortir de dins quasi fa que s’arribés a la mitja part amb avantatge. Finalment 22-22.

A la finalització del partit, alguns jugadors van comentar que van començar a botar bé la pilota al tercer quart doncs ja es notaven els dits de les mans. Eren les 12 del migdia. Fins aleshores no havien entrat en calor. Fantàstic període dels grocs on va sobresortir en Carles que es va fer un colós a la cintura i va anotar 10 punts dels 14 que va anotar al partit. Ah. I nou triple fantàstic de l’Enric. Fi del tercer quart amb el resultat de 33-42.

El darrer quart es van mantenir les diferències fins el minut 8. El resultat era de 39-51. Però el júnior no va saber gestionar bé els temps fins al final del partit. Els locals van endurir la seva defensa i l’àrbitre va començar a xiular coses rares com un nano que va donar una espitjada al Martí que el va treure de la pista. I va determinar fora. Ens vam tenir que encomanar a la “flor al cul” d’en Mingo i finalment i desprès d’un parcial de 10-0, el Júnior va conquerir la victòria.

Del partit es poden extreure coses bones i dolentes. Si bé es cert que els jugadors van sortit freds, quan va arribar el 3er quart es van posar tots les piles i tots van començar a sumar per l’equip. En contra l’actitud defensiva d’alguns jugadors en alguns moments clau i la dolenta gestió dels segons finals. Ens vam complicar la vida innecessàriament. I potser altre dia no podrem treure el partit endavant. I una reflexió en veu alta. La tasca que fan els nostres entrenadors. Que després de l’aturada es nota tant. Feu una feina fantàstica. Gràcies de part de tot l’equip.

MVP del matx en Carles amb uns números de 14 punts, 23 rebots (14,9), 1 assistència, 3 recuperacions i 1 falta, amb una valoració de 26. Destacar el partit de l’Arnau. La seva participació va ser clau per el desenvolupament del partit. Les passades arribaven a destí, va fer que el joc de l’equip fos fluït i es va deixar la pell en defensa. Gràcies a l’esforç del equip es va poder dedicar la victòria a l’Albert i al nostre Salva. Esperem que aviat estiguin amb nosaltres.

Proper partit el dia 17 al pavelló a les 12:30 contra el Martorell B. Un partit clau per mantenir la 3ª plaça. Duen les mateixes victòries amb un partit menys.