dimecres, 28 de gener de 2015

Crònica: Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova 76 - 39 El Recanvi-Maristes Ademar 'B'

El Júnior 1 iniciava la segona volta davant del líder de la categoria amb la intenció de demostrar que l'equip havia millorat respecte al partit d'anada on els grocs van perdre de 12 punts. Es preveia un partit complicat davant d'un dels millors equips de la categoria i en una setmana complicada sense cap entrenament convencional. (Agrair al júnior 2 i al júnior 3 la seva ajuda per tal que els jugadors del júnior 1 poguessin entrenar).

Resultat del partit? + 37 pels vilanovins!!!

Dit això, no comentarem gaires coses del partit perquè va ser un matx difícil d'explicar.

Ha millorat tant l'equip en 4 mesos? Són tan superiors ara al líder de la categoria? Respostes: SÍ i NO.

Està clar que el Júnior Masculí 'A' ha treballat molt bé aquests mesos. Els jugadors a dia d'avui boten millor, passen millor, tiren millor, entenen millor el joc i s'entenen millor entre ells; són intensos contra el líder, contra el darrer classificat i contra els companys als entrenaments i, sobretot, SÓN UN EQUIP quan les coses surten bé i quan surten regular.

Ara, segon partit de la primera volta i un altre repte per endavant: demostrar aquest dissabte a la tarda que realment hem millorat com equip. Queda molta feina per fer i molt (molt no, moltíssim per millorar). Ànims nois!
Fitxa tècnica
Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova 76 - 39 El Recanvi-Maristes Ademar 'B'
Vilanova: Oriol (17), Ricard, Jan (5), Marcel (5), Dani (18), Genís (12), David (3), Aleix (12), Xavi (4).
Taula classificatòria
Àdam Bòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada