dilluns, 3 de novembre del 2014

Crònica: Castelldefels 50 – 43 Júnior Masculí “B” CNB Vilanova

Al finalitzar el partit, els pares vàrem sortir del pavelló. S’escoltava una orquestra que assajava la melodia de “my way”, que va popularitzar Frank Sinatra i composada per en Paul Anka. Una de les estrofes diu “jugant, tot he perdut, no és pot pas dir que he estat exemple...”.

Anècdota abans de començar el partit. Mira que hem estrenat unes samarretes xules. Doncs els castelldefelencs van dels mateixos colors. I els vilanovins van haver de sortir, uns amb unes de les samarretes blau marí de bàsquet i altres amb samarretes de handbol. Curiós.

El júnior va començar bé. El quintet inicial va sortir fort. En una defensa 1/3/1. Els locals es van veure sorpresos per el joc vilanoví. Dues darreres cistelles del Castelldefels (una als darrers segons), va maquillar el resultat del parcial i va tancar el quart en un 10-12. Les sensacions eren bones. La grada veia el partit amb moltes possibilitats.

Al segon quart es va produir la continuació del darrer quart a Gelida. En Salva i en Mingo van proposar una zona press a tota la pista. Però en tots els enfrontaments, els grocs estaven mig metre separats, s’arribaven unes dècimes tard als talls i es baixava caminant. Es defensar sense intensitat i els locals que no es tancaven, ho van aprofitar per ficar-se al partit. Estàvem fent l’especialitat del júnior però a 33 revolucions. En atac érem anàrquics i de lluïment personal (amb ganxos inclosos). Va haver de sortir l’Aaron (inèdit fins aleshores i de baixa tota la setmana però poc va poder fer. En Carles va cometre la 3ª personal. Després d’un darrer tir fallat dels locals, es va arribar a la mitja part amb un 35-28. Aquest quart va estar amenitzat per una mare local que va estar tot el partit cridant, aguanteu, aguanteu, aguanteu, aguanteu!!!!!!!!! . Apustuflant.

La sortida del tercer quart va semblar que l’equip girava més rodó. Però un triple dels locals a 5:06, va posar un 44-36 i no ens acabàvem d’apropar. Al darrer quart durant molta estona vam estar jugant amb tres bases però no ens vam poder tornar ficar al partit. Una intencionada xiulada als visitants va suposar la fi per un resultat de 50-43.

La força del equip es el grup. No s’hi val ni una pista gran i particular ni unes anelles que eren un fàstic (important per l’esdevenir del partit). Ni la baixa d’en Roger. Ja veiem com se les juguen aquests equips de Deu. Si baixes la intensitat et trepitjant.

Menció al àrbitre i intentaré no fer-ho més. Ja van varis cops d’aquest noi. Ni xiula tres segons, ni faltes en entrades que semblen defensades per llenyataires ni res que sigui a favor dels grocs. I no es mou. El júnior va treure una fora ràpidament i va xiular que es treies 10 centímetres més enrere anul·lant la cistella. Va xiular una intencionada que no era. I la mundial. Va donar fora a una pilota que lluitava sol en Martí abans d’hora. I a la fi no va acabar sortint. Demano disculpes al grup doncs em vaig empipar molt i això no està bé. El partit el va perdre el Vilanova. Però una mica de respecte per els jugadors, tècnics i pares que anem cada cap de setmana a veure bàsquet.

Moltes gràcies a en Xavi Delgado que va jugar uns bons minuts. I destacar del partit al Dani Ayllon (aquest matx va posar els punts al servei del equip) i al Aaron Vellarino per el seu esforç per ajudar al júnior b.

Proper partit contra el Prat. Un veritable termòmetre per saber on volem arribar aquesta temporada. Guanyarem, perdérem, però mai li hem de donar l’esquena a un enfrontament amb ningú.