dijous, 13 de novembre del 2014

Crònica: Júnior Masculí '3' CNB Vilanova 70 - 40 AE MVP Cervelló

Victòria plàcida del Júnior 3 masculí a casa contra un dels rivals més fluixos de la lliga.

Als vilanovins els va costar entrar en el ritme de partit, van concedir cistelles fàcils al contraatac durant el primer quart permetent que el primer parcial donés ales a la sorpresa (10-11).

Però això es va acabar en els primers minuts del segon període, on gràcies a una intensa pressió de la sortida de pilota, els grocs van recuperar moltes pilotes consecutives en camp contrari permetent cistelles fàcils i clavant un parcial inicial de 18-0. Finalment s’arribava al descans amb un marcador molt favorable per als locals (36-15).

A la represa els jugadors entrenats per Dario i Vargas van seguir sense donar opcions als seus rivals i només van afluixar en els minuts finals, on el cansament els va passar factura. Tot i així s’arribava al final del partit amb una diferència clara que mostrava la superioritat dels vilanovins durant la pràctica totalitat del partit.

Cal destacar la importància en aquest partit dels jugadors interiors, que van saber aprofitar la seva superioritat física per anotar bona part dels punts de l’equip. Victor Rodríguez i Carles Bertran (jugador de l’equip Júnior 2 del club) amb 9 punts cadascun i un gran Raimon amb 19 punts van donar la victòria als vilanovins.