dilluns, 17 de novembre del 2014

Crònica: Júnior Masculí '3' CNB Vilanova 62 - 46 CB Roquetes Garraf

Nova victòria còmoda pel júnior 3 masculí en el derbi contra el CB Roquetes.

Els locals van sortir a guanyar el partit des del principi, posant un ritme molt alt al partit, pressionant la sortida de la pilota, corrent al contraatac i donant molt de joc als seus interiors. El protagonista indiscutible del matx va ser novament Raimón Hernández amb 26 punts, 18 dels quals anotats en el primer quart. Els grocs van saber imposar la seva superioritat en aquest període (8-28).

A partir d’aquest moment però, els vilanovins es van conformar, van saber gestionar bé la diferència però es va veure una baixada del ritme i de la intensitat, arribant-se al descans amb el marcador de 16-37.

L’avantatge dels locals es va mantenir fins al final del partit, només durant l’últim quart els visitants van aconseguir retallar la diferència gràcies a dos triples consecutius.

Amb aquesta victòria l’equip es prepara per afrontar els següents partits, que seran decisius per determinar la seva posició en la classificació d’aquesta fase prèvia. Els entrenadors Dario i Vargas esperen recuperar l’Hector, lesionat de l’esquena, i mantenir el nivell anotador dels seus jugadors interiors.