dijous, 23 d’octubre del 2014

Crònica: Bàsquet Samà Vilanova-CMB 56 - 51 Cadet Masculí CNB Vilanova

Derbi vilanoví al Pavelló Nou de la capital del Garraf on els grocs arribaven com a visitants per jugar contra el Samà. L’equip local venia d’una ratxa molt bona guanyant tots els seus partits amb un avantatge considerable, però això no va intimidar l’equip visitant que va lluitar fins al final per poder guanyar al partit.

El partit va començar amb un parcial molt igualat (13-12) a favor dels locals. Al segon quart de la primera part, el partit seguia tenint un predomini vermell arrodonint un parcial de 17-11, deixant un marcador a la mitja part, d’una diferencia només de 7 punts, de 30-23.

A diferència dels altres partits, els grocs van sortir més forts al 3r quart, deixant un parcial de 17-13, insuficient per posar-se per davant del marcador. A l’últim quart, el CNBV va treure forces tancant el partit amb un parcial de 9-15, però no va ser suficient per poder guanyar el partit.