dimarts, 21 d’octubre del 2014

Crònica: CB Cubelles 55 - 62 Júnior Masculí 'C' CNB Vilanova

Victòria treballadíssima del júnior 3 en el derbi contra el CB Cubelles. Els locals es van reforçar amb tres jugadors júniors de l’equip sots-21 preferent del club per suplir les baixes del seu equip júnior i van ser una gran barrera a superar pels vilanovins. Tot i això, els grocs van començar molt endollats i sempre van estar per sobre en el marcador.

Al primer quart van marcar una alta intensitat defensiva i una agressivitat que va permetre als cubellencs mantenir-se en el partit gràcies als tirs lliures. Però en el segon període va passar al contrari, els vilanovins van treure profit de les faltes i anotant els tirs lliures van poder marxar al descans amb un cert avantatge (21-27).

A la represa els locals van tornar molt més intens i més concentrat en explotar els seus avantatges, especialment el joc interior. Van saber tancar-se per ajudar als jugadors interiors en la defensa dels superiors pivots rivals i, tot i concedir algunes faltes i accions de 2+1, en general ho van aconseguir.

El final de partit va ser intens i ajustat però un llançament triple i l’encert en els tirs lliures van decantar la balança a favor dels visitants.