dilluns, 6 d’octubre del 2014

Crònica: Centre Catòlic L'H 'A' 65 - 47 Cadet Masculí CNB Vilanova-BTC Guardian

El cadet masculí del Club Nou Bàsquet Vilanova- BTC Guardian es desplaçava aquest cap de setmana a la complicada pista de l’Hospitalet en el seu primer partit oficial de la temporada. Els vilanovins sortien molt concentrats aprofitant les ocasions per córrer i treballant els atacs estàtics amb molta paciència i buscant les opcions més clares de l’equip. Tanmateix el partit era dur i força travat.

Els jugadors del cadet però aconseguien equilibrar l’esforç físic de l’equip rival i marxaven al descans amb un resultat favorable de 29-32.

Però el signe del partit havia de canviar entrat el 3er quart. Els de l’Hospitalet continuaven el seu joc físic i la permissivitat arbitral i els nervis dels vilanovins feien caure l’equip dirigit per Pasqual i Ismael en constants errors. Totes les virtut mostrades durant els dos primers quarts desapareixien.

El resultat final no mostra la diferència real entre els dos equips però va deixar en evidència que l’equip necessita millorar sobretot a nivell mental.