dimarts, 14 d’octubre del 2014

Crònica: Júnior Masculí 'C' CNB Vilanova 52 - 54 CB Sant Andreu 'A'

Dura derrota del Júnior 3 del CNBV al seu camp davant el CB Sant Andreu en un partit molt disputat des del principi.

Els vilanovins van començar bé, fent-se forts en el joc interior i no permetent cistelles fàcils als seus rivals, però això va canviar al segon quart on els visitants van poder remuntar fins a empatar el partit al descans (18-18).

El joc dels jugadors entrenats per Dario i Vargas no es va desencallar a la represa i amb alguns contraatacs sense oposició el Sant Andreu es va escapar momentàniament en el marcador (38-32).

En l’últim període els vilanovins van despertar, però va ser massa tard. Després d’un intercanvi de cistelles inicial, els grocs van remuntar des del 38-46 fins a posar-se per davant 50-47 a falta de poc més d’un minut de partit. Males decisions i falta d’encert en els tirs lliures finals van impedir sumar la segona victòria.

L’equip va acusar les baixes de tres jugadors importants però es va reforçar bé amb el Manel, l’Arif i el Guillaume, jugadors provinents del cadet del club.