dimecres, 29 d’octubre del 2014

Crònica: CB Prat-Aigües del Prat 'B' 44 - 41 Júnior Masculí 'C' CNB Vilanova

El júnior 3 no va saber guanyar a la pista del CB Prat un partit que va tenir a pràcticament a la butxaca.

Als vilanovins els va costar agafar ritme en el partit però van saber imposar-se en el primer quart gràcies a l’encert de Raimon Hernandez, que va fer 10 dels 12 punts del seu equip en aquest període. El CB Prat es va poder mantenir el resultat ajustat gràcies a dos triples.

En el segon quart els vilanovins van trobar-se més còmodes i van poder fer algunes cistelles corrent al contraatac, però no van poder marxar en el marcador i s’arribava al descans amb el partit molt igualat (22-23).

La segona part va ser totalment diferent. Els del Garraf van començar molt bé amb 3 cistelles consecutives de Bernat Jorquera i donant poques opcions als seus rivals. El quart es va tancar amb un resultat de màxima diferència favorable als grocs (36-26).

Amb aquest avantatge els vilanovins es van relaxar i van fer un últim quart desastrós. No només van ser incapaços d’anotar durant 9 minuts, sinó que van permetre excessius contraatacs i cistelles fàcils als pratencs. Un parcial de 14-0 va permetre al CB Prat posar-se per davant en els instants finals. Un triple de Bernat Jorquera va posar la igualada a falta de poc més de 30 segons pel final, però un altre triple dels del Baix Llobregat va tancar el partit.