dimecres, 15 d’octubre del 2014

Crònica: Cadet Masculí CNB Vilanova 60 - 64 Bàsquet Sitges 'B'

El partit de la categoria cadet masculí va començar amb un bona gestió per part dels dos equips amb un lleuger domini dels local (16-15 a favor del CNBV). Al segon quart de la primera part, el bàsquet Vilanova va fer un pas endavant en defensa i gràcies a això va poder arrodonir un quart amb un parcial destacable de 21-8.

Passat el descans de la mitja part, el partit es va anar complicant pels locals. Van trobar-se un Sitges molt més sòlid, tant en atac com en defensa, cosa que va fer que el partit tornes a estar ajustat després d’un parcial de 9-24. Amb un marcador molt igualat fins al final, l’equip local no va poder realçar-se a causa d’una mala gestió de l’atac bàsicament. Finalment, el partit va caure per l’equip visitant 60-64.