dimarts, 21 d’octubre del 2014

Crònica: Gelida 50 - 69 Júnior Masculí “B” CNB Vilanova

Feia 208 dies, el Júnior va visitar la pista del invicte i a la fi campió Gelida de la temporada 2013-14. Va fer un partit sublim, ple de coratge, entrega, generositat i bon joc (44-50). A la grada els pares van donar una lliçó d’animar a un equip amb educació i passió. Es podria pensar, va ser casualitat? Un bon partit? Un fet puntal? Per res.

Dissabte els vilanovins van tornar a repetir un partit per sentir-se orgullós. No va poder venir en Salva i a la banqueta, com Gary Cooper a “Solo ante el Peligro”, en Mingo, va donar una lliçó de com dirigir l’equip. La sortida groga va ser fulgurant. Pressió a tota la pista que va permetre recuperar pilotes fàcilment. Es van agafar uns punts d’avantatge. I va propiciar que l’equip local anés sempre a remolc. Final del quart 14-23 i bones sensacions.

Al segon quart el Gelida va tancar files i va proposar una zona molt tancada. En atac, era escandalós l’estona que s’estaven els pivots dins la zona (deu haver canviat la norma per els equips locals de 3 segons per 3 minuts). Tot el partit igual. L’equip no va baixar el seu joc i va permetre arribar al 21-36 a la mitja part. En Salva que va estar en contacte amb l’equip tota l’estona, convidava a arribar als 30. En aquells moments no era cap impossible.

Al tercer quart, la tònica va ser la mateixa. I el convidat inesperat, l’àrbitre, va tenir la barra d’acabar el partit xiulant 9 faltes als locals i 29 per els visitants. Una vergonya. Per sort no va influir al resultat final i el Júnior va poder mantenir el marcador 35-60.

I com els comptes que també tenen parts menys bones, al darrer quart l’equip va començar a badar, a fallar, a fer la guerra cadascú per el seu compte i sense seguir les indicacions de la banqueta. Parcial de 15-9 demostrant que la força d’aquest grup es la seva entrega en conjunt. Si anem de figuretes llençant i llençant sense criteri, encara que un dia entrin sis triples, ens convertim en un equip “del montón”. No val “relaxament” per justificar el joc ofert.

Destacar la feina del equip als tres quarts, la força i esperit del Arnau, la intel·ligència d’en Dani a la pista i el joc interior d’en Carles Bertran. Amb un intent de cistella de pista a pista... a maca d’una possessió sencera. I es que veuen masses Highlights de la NBA. ☺. Bon partit Carles!

Fitxa tècnica
Vilanova: Roger Sugranyes (10), Dani Ayllon (8), Martí Carbonell (9), Enric García, Àlex Beltran (13), Albert Alcalà (5), Aaron Vellarino (10), Carles Bertran (6), Ruben Uceda (4) i Arnau Cots (7),
Altres. Rebots 22, Assistències 15, Robatoris/recuperacions 39, Taps 5, Faltes 29 i Pèrdues 13
Parcials, 14-23, 21-36 (7-13) // 35-60 (11-12), 50-69 (15-9)