dimecres, 15 d’octubre del 2014

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 82 - 44 Bàsquet Samà Vilanova 'B'

Tocava refer-se de les pobres sensacions del darrer partit a Pallejà iels vilanovins van decidir posar-se el mono de treballl, això si, desprès d'uns mal cinc minuts d'inici (11-13).

La defesnsa presionant a tota la pista va donar els seus fruïts provocant més de 50 pilotes perdudes pels samistes en tot el partit, i el marcador al final del primer quart decantava ja el derbi vilanoví amb un clar 29-18.

L'actitut defensiva va provocar una confiança enorme de cara a cistella i els de groc van disfrutar del joc, convertint la segona part en un gran partit de tots els components de l'equip. Bona injecció de moral abans de visitar la dificil pista del CB Gelida.