dimecres, 29 d’octubre del 2014

Crònica: Júnior Masculí 'A' 50 - 56 CB Prat-Aigües del Prat 98

Molt bon partit del júnior 1 davant d'un rival que encara no coneixia la derrota. Després de dues jornades on l'equip no va donar el màxim a la pista, bona reacció davant un molt bon equip.

Primer quart molt igualat amb una gran intensitat tant en atac com en defensa que permetia acabar el període amb un 17 a 17. Al segon quart l'equip no va anotar en els primers 9 minuts. Tot i així, va seguir defensant, fet que va permetre seguir dins del partit. Pocs equips són capaços de no anotar durant 9 minuts d'un partit i seguir donant-ho tot en defensa.
A l'inici de la segona part els vilanovins es col·locaven a només 6 punts. Tot i no culminar la remuntada, els grocs van seguir lluitant fins al darrer segon del partit.

Canvi d'actitud d'un equip que per primera setmana en tota la temporada podrà disposar de tots els seus jugadors. Aquest és el camí.