dimecres, 29 d’octubre del 2014

Crònica: PreInfantil Femení CNB Vilanova 26 - 59 CB Esparraguera

El partit del pre-infantil femení del Vilanova contra l'Esparraguera va començar bastant igualat per part dels dos equips ja que tots dos van sortir molt intensos en defensa cosa que va provocar un quart amb pocs punts. Durant el segon quart la defensa del Vilanova va començar a baixar i l'altre equip va començar a trobar la manera de poder atacar a cistella i així anar-se'n del marcador.

Desprès la resta de partit és va anar complicant encara mès pel vilanova i va provocar un canvi negatiu en l'actitud on no va aforir l'equip ja que no sortien les coses. Tot i això van fer un ultim quart de maravella, però va ser massa tard per poder capgirar el marcador i van acabar amb un resultat de 26-59

Tot i això marxem amb ganas de seguir practicant i millorar dia a dia.