dimecres, 11 de març de 2015

Campus Setmana Santa 2015. Inscripcions obertes!

Cartell Campus Setmana Santa 2015

Queda menys d'un mes per començar les vacances de Setmana Santa. Vacances? Quines vacances? Les dels nens i nenes, les dels vostres fills i filles!

Però, què passa si vosaltres no en teniu de vacances? Doncs que podeu portar el vostre fill o filla al Campus de Setmana Santa del Nou Club Bàsquet Vilanova. El farem al Pavelló Nou i a les Pistes d'Atletisme i tindrem als vostres nens i nenes entretinguts de 9h a 13.30h. Fins i tot, si ho prefereiu, els podeu deixar a les 8h i recullir-los a les 14h.

I tot això a un preu molt econòmic: només 20€ els quatre dies de campus, dilluns (30), dimarts (31), dimecres (1) i dimarts (4). Jocs d'escalfament, bàsquet, competicions per veure qui són els millors sota pressió i activitats variades per finalitzar cada dia de la manera més divertida possible.

Les inscripcions al campus ja estan obertes! Podeu fer-ho per Internet mitjançant el següent enllaç i un ingrés bancari o acostar-vos a l'oficina del club on trobareu butlletes per emplenar. 


Inscripció on-line: http://goo.gl/forms/or8LoVon31


Què, encara no sabeu què fer amb els vostres fills i filles si treballeu?  Apunteu-los al Campus de Setmana Santa del Club!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada