dilluns, 23 de març de 2015

Crònica: Infantil Masculí CNB Vilanova 37 – 60 CB Sant Andreu

Impotència. Aquesta és la paraula que millor defineix el partit de l'Infantil Masculí del Vilanova davant el Sant Andreu. Els grocs, que arribaven al matx amb una bona ratxa de victòria que havia omplert de confiança als nois, no van tenir opcions davant un conjunt superior.

La primera part va estar marcada per la igualtat. Els vilanovins movien la pilota en atac fins a trobar la millor opció. Però, en canvi, en defensa, la història era una altra. Una lenta transició permetia al rival anotar cistelles fàcils que desfeien ràpidament la bona feina en l'apartat ofensiu.

A la segona part les errades en defensa es van agreujar i el Sant Andreu ho va aprofitar per augmentar la diferència als 25 punts. Els del Baix Llobregat van gestionar bé aquest avantatge fins el final del partit.

Ara l'Infantil Masculí del Club Nou Bàsquet Vilanova disposa del descans que dóna la Setmana Santa per a poder resoldre els seus problemes defensius i agafar de nou aquesta bona dinàmica que portava fins el moment i així seguir sumant.
Miki Sánchez

Fitxa tècnica
Infantil Masculí CNB Vilanova 37 – 60 CB Sant Andreu
Vilanova: Izan (2), Gerard (9), Albert O. (6), Alex B. (-), Albert F. (4), Pol (2), Alex F.(3), Carles (1), Marc (-), Andy (10).
Baixes: Sebas.
Taula classificatòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada