dilluns, 9 de març del 2015

Crònica: Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova 58 – 38 CB Castelldefels Blau

Escalfament del Júnior 'B'

Jornada doble la viscuda per part del Júnior b aquest cap de setmana. Però com deia en Jack l'Esbudellador, anem per parts.

Gran victòria del equip davant el Castelldefels. Un partit jugat davant un bon contrincant i que a la primera volta ens va guanyar inesperadament (en aquells moments anàvem invictes). Sense en Carles a la pista i amb la vinculació d’en Ricard Reguant (feina impagable del número 5 vilanoví). L’equip va sortir molt endollat. Però els visitants van iniciar el partit amb un 0-5 inicial, l’equip amb un joc molt bo, una gran defensa i una gran direcció des de la banqueta i dels nostres bases , es va arribar a la finalització del quart amb un 17-14. La definició del que es va viure a la banqueta ho resumeix la paraula EQUIP. Entre tots es cercaven solucions, Entre tots s’ajudaven, entre tots s’animaven. I quan s’arriba a aquest estat el júnior b fa molt de goig.

L’equip es va desendollar. La intensitat defensiva ens mantenia al partit. Però es van baixar dues marxes. Creureu que esteu llegint alguna crònica d’algun partit anterior. Però es el que estava passant al pavelló. En Salva avisava de la situació. Temps amb el marcador de 25-18 a 4:19. Degut als baixos percentatges de tir, la consigna era carregar l’atac interior. Una darrera jugada va permetre recuperar la pilota al Aaron que quasi fica el triple. 27-21 i mitja part.

Al tercer quart va sorgir la figura de l’Alex. L’equip no girava rodó, els percentatges de tir eren paupèrrims, es va posar l’equip a l’esquena i va protagonitzar tres jugades extraordinàries en atac amb premi. En una jugada defensiva, va recuperar la pilota rebent una falta personal no xiulada. Però lluny de descentrar-se, va continuar amb la pilota i va fer una assistència al Martí tipus quarterback de banda a banda increïble que va acabar amb cistella del bon 8 del júnior. Al número 35 visitant, un tal Adrià, se li fa fondre alguna cosa al cervell i en una nova recuperació del 10 i una entrada fantàstica, va anar per el jugador vilanoví a sac i li van xiular una falta intencionada molt bruta, que va fer que en Salva saltés a la pista indignat. No sé si son conscients de vegades del mal que es poden fer amb accions com aquestes. Però es el que ens trobem al carrer. Es el que hi ha a la vida. 42-29 i fi del quart. Restava rematar la feina.

Al darrer i a conseqüència de que no rematàvem el partit, el Castelldefels es va posar a 9 punts a manca de 4:59. Però minut d’en Salva, pas endavant d’en Martí, en Sugri (increïble partit el seu tallant-ho tot) i del nostre capi, l’Enric, que tot el que va fer va ser perfecte i amb criteri. Final del partit, 58-38, vint punts de diferència i aposta guanyada per en Salva. ☺

MVP del partit l’Alex amb uns números de 25 punts 5/9 de 2, 55.5%, 1/4 triples 25.0 %, 12/19 63.1 %, 2 rebots defensius, 2 assistències, 10 robatoris, 2 faltes i 5 pèrdues. Es va posar l’equip a l’esquena quan els seus companys menys ho van necessitar i va provocar 9 faltes del Castelldefels, anant a la línia de tir lliure 19 cops (inclosa una tècnica). Destacar també a l’Albert que va fer el millor partit de la temporada i a tots els jugadors que van estar ahir al pavelló, que ho van donar tot.

Destacar també l’arbitratge del vilanoví Josep Sellarés. Va fer una bona feina. Va xiular el que no ens han fet en tota la temporada. I el millor. Gaudeix arbitrant i es nota.

Al respecte del cas que un jugador es fiques una cistella en la seva pròpia cistella, els punts queden anotats al capità de l’altre equip. Us adjunto link on parla d’aquest cas com a curiositat. Per sort, al júnior b, això no passa.

Proper partit diumenge al pavelló a les 18:00 davant el Samà.