dimarts, 3 de març del 2015

Crònica: Creu Alta Sabadell-Vermell 50 - 46 Júnior Masculí 'C' CNB Vilanova

Nova derrota del Júnior 3 a Sabadell en un partit que va seguir un guió semblant al de la jornada anterior. Els del Garraf van acusar la falta d’efectius, ja que només van poder comptar amb 7 jugadors i van arribar als minuts decisius molt carregats de faltes.

Els vilanovins van començar concentrats i actius però l’encert des de l’exterior dels seus rivals, que van anotar dos triples en el primer quart, els va impedir gaudir d’un avantatge clar en el marcador al final del primer quart (8-11).

Al segon període els vilanovins van poder mantenir i augmentar l’avantatge tot i les dificultats que els va suposar controlar el rebot defensiu. Els locals van trobar una mina en les segones accions a causa de la falta de concentració dels grocs quan hi havia un tir. Aquesta passivitat després els passaria factura, però aleshores els servia per anar al descans amb un resultat favorable (17-22).

Com en l’anterior jornada, els vilanovins van desconnectar totalment del partit al tercer quart. Un nou parcial desfavorable posava les coses molt complicades. Els locals van remuntar el partit en 3 minuts i van arribar a aconseguir un avantatge de 12 punts (36-28) abans de finalitzar aquest període.

Disposats a canviar la dinàmica, els jugadors entrenats per Dario i Vargas van tornar a la pista en l’últim quart molt actius i amb un nou plantejament tàctic. La pressió a tota la pista i una defensa zonal agressiva van permetre recuperar pilotes i córrer als vilanovins que anotaven a un ritme que feia creure en la remuntada. Un inspirat Roger, amb 10 punts en el quart període va intentar guiar l’atac dels grocs, que van tenir la oportunitat d’empatar el partit amb un triple a falta de 10 segons de partit. El tir no va entrar i el partit es va resoldre amb una derrota, però una derrota competida fins a l’últim segon.