dilluns, 16 de març del 2015

Crònica: Centre Catòlic L'Hospitalet 50 - 58 Júnior Masculí 'A' CNB Vilanova

Després de moltes setmanes amb entrebancs i problemes diversos que no han permés tenir una bona dinàmica d'entrenaments, el Júnior 'A' recuperava els bons hàbits de treball i es desplaçava a L'Hospitalet amb ganes de fer un bon partit.

L'inici va ser esperançador. Els grocs van estar molt intensos defensivament durant els 2 primers quarts, deixant l'equip local en 20 punts. L'atac no acabava de ser fluïd però s'aconseguia marxar al descans amb un còmode 20 a 34.

La segona part va ser un seguit de despropòsits dels vilanovins que va permetre el Catòlic apropar-se en el marcador.

Hi ha una teoria que diu el següent: en nivell més baix que puguis tenir en un partit mai baixarà del nivell que es té als entrenaments.

I així va ser. Tot i la desastrosa segona part, el gran nivell dels entrenaments de les dues darreres setmanes va permetre els groc emportar-se la victòria.

Conclusiö: aquest partit ja l'havíem guanyat durant els darrers dos dimecres i els darrers dos divendres.

Aquest dimecres començarem a guanyar el partit del proper cap de setmana.