dimarts, 3 de març de 2015

Crònica: Els Monjos BC 58 - 67 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova

El Júnior 'B' continua a la part alta de la classificació. Però el camí serà llarg i sinuós

Un assaig general en el mon teatral, es tracta quan es representa una peça (obra), amb totes les persones que hi participen i tots els elements (decorat, objectes, vestuari, llum, so, etc.), és a dir en les condicions més semblants possibles a com es presentarà al públic, abans del dia de la primera representació.

Fluix partit l’ofert als Monjos per part del Júnior B. I això que va sortir molt endollat. 0-9 als 3 minuts de partit i 11-23 a la fi del primer quart. Al començament del segon quart, 11-27 al lluminós quan es portaven 3 minuts. Amb aquests 16 punts de diferència, quedava per fer un darrer esforç per trencar el partit definitivament, un cop els locals veiessin que no havia res a fer. I va passar com el partit del Prat de la temporada passada o el de Castelldefels aquesta. Tot va anar inversament proporcional. No es tancava el rebot i permetíem segones i terceres situacions de tir. En atac els percentatges eres ínfims i això que la pilota rodolava bé. Els locals s’ho van començar a creure. El marcador anava com un acordió. +10, +5, +12, +4. Els dels monjos s’ho anaven creien. El públic anava pressionant, els jugadors creixent i nosaltres ens anàvem empetitint. Es va passar de jugar a bàsquet a un partit de futbol americà on els nostres bases i escortes eren quarterbacks i només es deslliuraven de rebre cops indecents amb la seva qualitat individual o amb bloquejos rebuts dels companys. En Mingo va anar canviant els sistemes i les defenses per intentar tornar a agafar el control. Per sort aquest partit trampa es va poder tirar endavant. Fins i tot amb un jugador lesionat a la ma. Però es va perdre una bona oportunitat per fer un bon assaig per els partits que ens vindran (Castelldefels, Prat, Gavà, Abrera...). Esperem que aquest matx ens hagi servit d’experiència.

MVP del partit en Carles. Amb uns números 19 punts, 9/14 de 2 (64.2%), 1/2 de tir lliure (50.0%). 6 rebots ofensiu, 11 defensius (total 17), 1 assistència, 4 robatoris, 2 taps, 4 faltes i 2 pèrdues. Va estar vital la seva presencia a la pista, tal com es va posar el partit de cops i duresa. I l’esforç de tots els companys.

Per cert, el Gavà (líder) va guanyar a domicili al Prat. El júnior vilanoví va poder guanyar a tots dos a la primera volta. Només l’infortuni ho va impedir.

Atenció. Aquest cap de setmana el júnior juga dos partits al pavelló. Dissabte a les 12:30 contra el Castelldefels i diumenge a les 18:00 amb el Samà com a visitants. Els dos son recomanables. Però el partit de diumenge es un derbi que segur l’altre equip de Vilanova farà una crida per tenir molts aficionats a la pista (vermells). Es un partit genial per omplir el pavelló de groc, no creieu? Potser molt divertit.
Antoni Beltran

Fitxa tècnica
Els Monjos BC 58 - 67 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova
Vilanova: Roger Sugranyes (10), Dani Ayllon (6), Martí (8) Enric Garcia (6), Àlex Beltran (13), Albert Alcalà, Aaron (1), Carles Bertran (19) i Arnau Cots (4).
Altres. Rebots 44, Assistències 9, Robatoris 22, Taps 3, Faltes 16 i Pèrdues 12.
Faltes personals: Monjos 15 – Vilanova 20.
Parcials, 11-23, 24-34 (13-11)// 38-53 (14-19), 58-67 (20-14)Taula classificatòria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada