dilluns, 9 de març de 2015

Crònica: C.B. Samà 55 - 87 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova

Tot preparat per el proper partit al Prat. La segona plaça és possible.
Nova victòria per part del Júnior B en el derbi jugat el diumenge contra el Samà, per un resultat de 55-87 (+32). Molta diferencia a la pista (els locals son un júnior de primer any en progressió), però del que es tractava era de treure el partit endavant i arribar al proper dissabte 14 a les 16:00 a la pista de El Prat, amb totes les opcions d’intentar apropar-se als dos primers classificats.

D’aquests partits no es poden treure gaires conclusions. L’anècdota del partit va ser que al minut 3, a la pista es va escoltar “tu a qui defenses?”. La resposta va ser “al 9”. Es va tornar a preguntar “I tu?”. Al 9. I altre cop va tornar a sortir el 9. En Salva no es va moure. Impassible. I va ser divertit doncs es va veure com els 5 jugadors a la pista van anar resolent “el problema” parlant entre ells, en una proba de gran maduresa.

Del partit poc més que parlar. Aquests partits amb tanta diferència de nivell, no son divertits ni per uns ni per els altres. Ara bé. Es poden utilitzar com es va fer ahir per assajar els propers partits que vindran i crec que els nostres tècnics van treure bones conclusions.

MVP en Roger amb uns números de 9 punts, 1/3 de dos 33.3%, 2/4 de tres, 50.0%, 1/1 de tir lliure (100.0%), 1 rebot ofensiu, 6 rebots defensius, 2 assistències, 7 robatoris, 3 taps (Sugribaka), 2 faltes i 2 pilotes perdudes. Partit descomunal com sempre. I ara pensava. El Martí i el Rubén també van fer el millor partit de la temporada. L’Enric va estar genial. L’Alex també va jugar a gran nivell. Veient jugar a l’Albert, algú del Samà es deuria estirar els cabells al veure el seu partit. En Carles quan va poder jugar (es va posar ràpid amb 3 faltes personals) ho va fer genial. El Manel va estar estel·lar. El seu millor partit des de que ens ajuda al júnior. I si l’Aaron va lluitar al màxim, el Dani com sempre, tot perfecte i l’Arnau ho va donar tot per l’equip... coi. Tots van estar fantàstics. Bona noticia per el proper partit.

Deures per aquesta setmana per els jugadors del júnior. A banda de fer uns bons entrenaments (garantits amb els fantàstics tècnics que tenim), aprofiteu qualsevol moment per entrenar el tir. Si aneu a llençar la brossa, als containers, obriu la tapa, us allunyeu tres metres i tireu la borsa. Si aneu al súper, menys els ous i les ampolles de vidre, agafeu la fruita, pa, el que us hagin encarregat de poc pes, us torneu a allunyar 4 metres i cap al carro amb suspensió. Qualsevol moment que us pugui servir per afinar la punteria, aprofiteu. Sigui el que sigui ☺. El dissabte necessitarem els punts de tothom, doncs l’actitud, pissarra i la defensa estan garantides. I com penso sempre. Guanyem, perdem, però quan tornem de El Prat que diguem sempre, “per aquí ha passat el júnior B del Club Nou Bàsquet Vilanova”. Molta força a tots.

Mingo, com diria un argentí, “que bueno que viniste”. Afegeixo “sa i estalvi”.

Antoni Beltran


Fitxa tècnica
C.B. Samà 55 - 87 Júnior Masculí 'B' CNB Vilanova
Vilanova: Manel Olmos (2), Roger Sugranyes (9), Dani Ayllon (6), Martí Carbonell (13), Enric Garcia (14), Àlex Beltran (16), Albert Alcalà (5), Aaron Vellarino (5), Carles Bertran (9), Ruben Uceda (6) i Arnau Cots (2).
Altres. Rebots 36, Assistències 15, Robatoris 28 , Taps 4, Faltes 31 i Pèrdues 15 .
Faltes personals: Samà 21 - Junior b 30
Parcials, 13-20, 28-43 (15-23)// 45-71 (17-28),55-87 (10-16)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada